Blog

Keeptrack styrker sporbarheten med Arctic Seaweed

Keeptrack styrker sporbarheten med Arctic Seaweed

Årets sesong for innhøsting av alger er i gang, og vi er begeistret for å dele at Arctic Seaweed har valgt å bruke Keeptrack sin sporingsløsning for å dokumentere årets innhøsting. Dette partnerskapet markerer en viktig milepæl i vår kontinuerlige innsats for å bringe innovativ teknologi til tareindustrien, forbedre effektiviteten og sikre sporbarheten i hele verdikjeden.

Arctic Seaweed er kjent for sin forpliktelse til bærekraft og kvalitet, og Keeptrack er stolt over å støtte deres arbeid gjennom vår digitale plattform. Vår sporingsløsning gir ikke bare Arctic Seaweed full kontroll over innhøstingsprosessen, men den sikrer også at all data er nøyaktig og pålitelig.

Nytt av året er vår integrerte labelprinter. Denne funksjonen øker effektiviteten ved å eliminere behovet for manuell etikettering, samtidig som den sikrer korrekt utfylling av nødvendig informasjon. Med vår labelprinter kan Arctic Seaweed raskt og enkelt produsere kvalitetsetiketter med sporbarhetsinformasjon, direkte fra vår app. Dette reduserer risikoen for menneskelige feil og sikrer at hver enkelt algeparti kan spores tilbake til sin opprinnelse.

Vi har også hatt gleden av å være med Arctic Seaweed ut på servicebåt for å få et innblikk i hvordan innhøstingsprosessen gjennomføres i praksis. Denne førstehåndsopplevelsen har gitt oss verdifull innsikt i hvordan vår løsning kan bli enda mer effektiv og bedre tilpasset deres behov. Vi er alltid på jakt etter måter å forbedre og tilpasse våre løsninger for å best mulig møte våre kunders behov, og denne opplevelsen har vært uvurderlig for vår videre utvikling.

Det er med stor entusiasme vi ser frem til resten av sesongen, og vi er overbevist om at vår teknologi vil bidra til å gjøre Arctic Seaweeds innhøsting mer effektiv, mer sporbar og enda mer bærekraftig. Vi takker Arctic Seaweed for deres tillit og for deres engasjement i å drive algeindustrien fremover.

Hold deg oppdatert her på vår blogg for flere oppdateringer om vår reise sammen med Arctic Seaweed og hvordan vår teknologi fortsetter å bidra til innovasjon i tareindustrien.

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share

Contact Us

Contact us for more info. Either as an investor or a farmer. We love to spread value and information

Scroll to Top