Blog

Keeptrack til Seagriculture 2023

Keeptrack til Seagriculture 2023

Keeptrack vil delta på Seagriculture-konferansen i Trondheim, som finner sted 21-22. juni. Seagriculture er en årlig begivenhet som samler nøkkelaktører i makroalgeindustrien for å dele innsikt, ideer og innovasjoner. Vi ser frem til å møte bransjen, ta tempen på næringen, og bidra til å lede veien mot digitalisering av makroalgeindustrien.

Vårt hovedfokus på konferansen vil være å fremme digitalisering i alle steg av makroalgeproduksjonen. Vi tror at digitalisering ikke bare vil bidra til økt effektivitet og nøyaktighet, men også gi større transparens og sporbarhet.

I møter med næringen skal vi dele vår suksesshistorie med Arctic Seaweed. Gjennom vårt samarbeid har vi sett hvordan digitalisering kan transformere innhøstingsprosessen, forbedre sporbarheten og øke produktiviteten. Vi ser frem til å dele våre erfaringer og læring, og hvordan vi ser for oss at fremtiden for makroalgeindustrien kan forme seg med hjelp av digitale verktøy som Keeptrack.

En annen spennende utvikling vi ser frem til å diskutere på Seagriculture, er vår plan om å utvikle sensorikk for fermenteringsprosessen. Vi har som mål å ha dette klart til neste år, og vi er ivrige etter å dele våre tanker og ideer rundt dette på konferansen. Fermentering er en kritisk del av makroalgeproduksjonen, og vi tror at våre sensorer vil bidra til å forbedre både kvalitetskontrollen og effektiviteten.

Vi ser frem til å delta på Seagriculture 2023, og vi er begeistret for mulighetene som ligger foran oss. Vi ser frem til å møte våre kolleger i bransjen, dele våre ideer og innsikt, og fortsette å jobbe for å fremme digitaliseringen av makroalgeindustrien

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share

Contact Us

Contact us for more info. Either as an investor or a farmer. We love to spread value and information

Scroll to Top