Blog

Pursea velger bærekraftig digitalisering med Keeptrack i årets innhøsting

Pursea velger bærekraftig digitalisering med Keeptrack i årets innhøsting

Det er med stor glede vi kan annonsere at Pursea, ledet av Carl Erik, har valgt å bruke Keeptrack i årets innhøsting. Etter presentasjoner og samtaler med Arctic Seaweed, har Pursea besluttet å bli en del av den digitale revolusjonen i makroalgeindustrien.

Et unik aspekt ved Pursea’s operasjon er at de deler samme serviceskip som både Kelpinor og Folla alger  Dette gir dem alle muligheten til å dra nytte, synergieffekter og dele på bruken av Keeptracks infrastruktur, noe som fører til en mer bærekraftig bruk av ressurser og systemer. I stedet for å ha en printer og kassesystem per kunde, kan de nå dele på bruk av Keeptracks integrerte løsning, noe som sparer tid, reduserer kostnader og minimerer miljøpåvirkningen.

Denne innovative tilnærmingen er helt i tråd med Keeptracks filosofi om bærekraft. Vi er dedikerte til å utvikle løsninger som ikke bare forbedrer effektiviteten og nøyaktigheten i makroalgeproduksjonen, men også bidrar til å redusere miljøpåvirkningen. Vi ser frem til å se hvordan Pursea, Kelpinor og Folla Alg utnytter vår teknologi i årets innhøsting, og hvordan vi sammen kan bidra til å fremme en mer bærekraftig og effektiv makroalgeindustri.

Det er også verdt å merke seg at Pursea har valgt å bruke Keeptracks digitale implementering av Norwegian Seaweed Association’s kvalitetsstandard. Dette vil gjøre det mulig for dem å bruke «Seagreens from Norway»-stempelet, noe som vitner om deres forpliktelse til kvalitet og bærekraft.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med Pursea i denne spennende fasen av deres vekst, og vi er nyskjerrige på å se hvordan vår teknologi kan hjelpe de med å oppnå deres mål. Vi vil fortsette å støtte dem og alle våre kunder i å forenkle deres prosesser, forbedre deres produktivitet, og bidra til en mer bærekraftig fremtid for makroalgeindustrien.

Hold deg oppdatert her på vår blogg for oppdateringer om Pursea’s reise med Keeptrack og vår videre innsats for å fremme digitalisering og bærekraft i makroalgeindustrien.

Om forfatteren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share

Contact Us

Contact us for more info. Either as an investor or a farmer. We love to spread value and information

Scroll to Top